Mad er vigtigt for os alle og derfor prioriterer vi maden højt på Tangkær.

Køkkenarbejde HS

Tangkærs køkken servicerer både Bomiljø -SP og Bomiljø-HS og en af vore fornemste opgaver er at tilpasse maden, så alle har mulighed for at spise lækkert mad uanset fysisk, psykisk og social funktionsevne.

Beboernes ønsker til mad har høj prioritet hos os. Tangkær er beboernes hjem, ofte i længere tid, og vi kan tage mange individuelle hensyn, samtidig med, at vi også må bevare blikket for Tangkær som helhed.

Det er en særlig faglig udfordring at sikre, at personer med Huntingtons Sygsom får energi nok gennem maden, så et vægttab forhindres på trods af dårlig tygge-synkeevne. 

Find pjecen "Ernæring ved huntingtons sygdom - en vejledning til fagpersoner" her. 

Køkkenet på Tangkær har blandt andet kreeret dette stjerneskud af blendede råvarer. 

For at sikre en høj kvalitet, arbejder vi ud fra en række kvalitets- og servicestandarder f.eks. indenfor beboerinddragelse, valg af råvarer, opbevaring, genanvendelse, egenkontrol, sundhedsfremme m.m.  

Se vore kvalitetsstandarder her.  

Læs om servicestandarderne her.  

Du kan læse meget mere i Tangkærs kostpolitik.

Kontakt

Sygehusvej 31
8950 Ørsted
7847 7500
Skriv til Tangkær

 

Tilbudsleder
Martin Pedersen

2925 0123

 

Afdelingsleder

Lea Martin
3061 3552

 

Administrativ medarbejder
Lisbeth H. Olsen

 Hanne Lisbeth Olsen

7847 7503/ 4070 9569

Administrativ medarbejder
Christina K. Nielsen


7847 7500/4042 5798